Povrat robe i povrat sredstava

PROCEDURA ZA POVRAT ROBE U ZAKONSKOM ROKU

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamjenu za drugi proizvod. Cijena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

PROCEDURA ZA POVRAT SREDSTAVA

Kontaktirajte nas pozivanjem besplatnog broja telefona 020 690 164 ili nam pošaljite email na adresu: online.me@kvantumsport.com podatak Vašeg broja računa/otpremnice, Vaš JMBG (opciono) i broj tekućeg računa.

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosljeđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, djelimično ili u cjelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Kvantum Sport je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u online prodavnici, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno mijenjati/zahtijevati novac u nekom od maloprodajnih objekata Kvantum Sport ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici. 
Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.

Obrazac o odustanku od ugovora možete preuzeti ovdje.