Uslovi isporuke

ROK ISPORUKE

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu email adresu stići će obavještenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Od tog trenutka rok isporuke je 5 radnih dana ne računajući praznike. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuka je početkom naredne nedjelje. Dostava se ne vrši praznicima. Ukoliko Vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti da vam cjelokupna porudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri eksterne firme (Pošta Crne Gore), pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima od 08:00 do 16:00 časova i subotom od 08:00 do 14:00 časova. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavjestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite adresnicu kuriru. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči jednom. Uobičajena praksa je da, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ukoliko Vas ne dobije na telefon, pošiljka će biti ostavljena 3 dana u pošti. Ukoliko pošiljka ne bude preuzeta iz pošte ista će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

CIJENA ISPORUKE

Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 30EUR. Za porudžbine ispod 30EUR trošak isporuke je 3EUR i biće iskazan na računu. Ukoliko porudžbinu plaćate platnim karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrijednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nemate plaćanja ka kurirskoj službi prilikom dostave.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme „Potvrdi“, saglasni ste sa uslovima isporuke.